Vols fer-nos arribar la teva experiència? Omple aquest formulari.

11 May 2017 | experiència # | Autor:

La LLagostera celebra el seu 25è aniversari

La Perruqueria Llagostera ( Carrer Francesc Samaranch, 26) celebra el seu 25è aniversari.

María Teresa Llagostera propiètaria de l'empresa expressa en la celebració el següent: "Sento la mateixa il.lusió i empenta que fa 25 anys. El que tinc clar, però, és que si hem arribat fins avui ha estat gràcies a tots vosaltres, per la confiança i la fidelitat que, durant aquests anys, heu demostrat tenir envers el nostre equip que dia a dia mira de donar el millor servei i tracte, tant professional com personal. Gràcies"

ANIVERSARI 25 ANYS LLAGOSTERA

15 Nov 2016 | experiència # | Autor:

L’empresa molinenca Guilera signa un acord estratègic per a la reindustrialització de la planta de Delphi

FOTO NOTICIA DELPHI CONVENI

L’empresa Guilera uneix esforços amb tres empreses catalanes més i participa en una aliança estratègica per a la reindustrialització de la planta de Delphi a Sant Cugat del Vallès. L’acord entre la multinacional americana de components de l’automòbil i el grup inversor, format per quatre empreses catalanes, permetrà salvar més de 200 llocs de treball en dos anys.

Els representants de la multinacional americana fabricant de bombes d’injecció Delphi i les quatre companyies: Gutmar (empresa de components per aeronàutica), J. Juan (empresa de sistemes de frens per motocicletes), Guilera (empresa de fabricació de components electrònics per automoció) i ISEE (enginyeria electrònica), van signar ahir a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès l’acord que ha de permetre la reindustrialització de la planta de Delphi, situada en aquesta població vallesana.

Aquesta aliança estratègica es formalitza amb la creació de la societat Aeronautical Motorcycle Technological Alliance (AMTA), que presidirà l’empresari molinenc Carles Guilera. Fruit d’aquest acord, que suposarà una inversió d’entre 10 i 12 milions d’euros, les quatre empreses oferiran 208 ofertes de treball nominatives a treballadors de Delphi en dos anys, una xifra que segons afirma Guilera “es possible que s’ampliï a curt termini”.

Les quatre empreses inversores es caracteritzen per un elevat grau d’innovació i internacionalització. Aquesta aliança estratègica els permetrà una ampliació de les capacitats tecnològiques i innovadores.

Podeu veure el video de la noticía fent clic aquí

05 Jul 2016 | experiència # | Autor:

L’excel·lència educativa aquest any visita l'empresa molinenca ADTEL, model d’èxit empresarial

  20160628 dan visita adtel 002   20160628 dan visita adtel 015

ADTEL SISTEMAS DE TELECOMUNICACIÓN, empresa molinenca, va acollir el dia 28 de juny a les seves instal·lacions els alumnes de Batxillerat i Formació Professional de Grau Superior de Molins de Rei, reconeguts enguany en la 8a edició de l’acte d’excel·lència educativa.

ADTEL està situada al Polígon el Pla de Molins de Rei i realitza projectes d'integració de software i hardware en els sectors de les Telecomunicacions, Audiovisual i Multimèdia.

Dins de la línia de serveis, s'inclou, la realització de projectes i d'enginyeria de detall, el subministrament, la instal·lació i el manteniment de xarxes i sistemes.

Clients importants d'ADTEL són les grans empreses d'obra civil, amb projectes de gran contigut d'instal·lacions elèctriques i electròniques, els operadors del sector Audiovisual i Telecomunicacions, les empreses ferroviàries i de transports o les empreses de servei urbà, aigua, electricitat i gas. ADTEL té activitat a tot Espanya, Europa i Llatinoamèrica.