Vols fer-nos arribar la teva experiència? Omple aquest formulari.

23 Jun 2016 | experiència #1 | Autor:

L’empresa molinenca Guilera participarà en el projecte de reindustrialització de la planta de Delphi

L'empresa Guilera ha arribat a un acord amb tres empreses més per a la reindustrialització de la planta que la multinacional americana de components de l’automòbil Delphi té a Sant Cugat del Vallès i que posa fi a la seva activitat el proper Octubre. El pla comportarà una inversió d’entre 10 i 12 milions d’euros i permetrà salvar 208 llocs de treballs.

L’acord entre les quatre companyies J. Juan (segon fabricant europeu de frens per moto), Gutmar (fabricació de mecànica de precisió per la industria aeronàutica), Guilera (fabricant de electrònica per automoció) i la enginyeria ISEE, es el de crear una nova societat Newco, que permeti crear sinèrgies entre elles per tal de guanyar en dimensió i poder fer front a nous projectes col·laboratius.

Mitjançant aquesta aliança estratègica, les companyies portaran a terme la seva activitat de forma independent, excepte Guilera i ISSE, que ho faran conjuntament, per implantar un nou centre de enginyeria i desenvolupar futurs projectes conjunts.

Per la seva banda, la companyia Guilera mantindrà la planta de producció actual a Molins de Rei, on recentment s’ha iniciat la fabricació de controladors de motors de vehicles elèctrics.

El passat 9 de juny, les 4 empreses van arribar a un acord amb els sindicats, si be encara cal tancar les negociacions amb les administracions implicades, si tot segueix el seu curs, preveuen iniciar la nova etapa a finals d’any, així que Delphi hagi posat fi a l’activitat el proper mes d’octubre.

16 Nov 2015 | experiència #1 | Autor:

Naturana Iberica S.A, celebra aquest any el seu 50 Aniversari

Naturana Iberica S.A, celebra aquest any el seu 50 Aniversari, un excel·lent moment per destacar la seva llarga trajectòria, garantia d'un treball ben fet i del descobriment de les necessitats de la dona. Molts anys d'experiència avalen els nostres productes.

Naturana Ibèrica S.A, acull models molt variats, especialitzats i tècnics amb uns objectius que van encaminats a satisfer les necessitats dels nostres clients, aconseguir la confiança en els nostres productes i la fidelitat a la nostra marca.

Gràcies al suport dels nostres clients i col·laboradors, ens sentim orgullosos de seguir aquí amb més ganes que mai.

 

16 Nov 2015 | experiència #1 | Autor:

50 anys d'existència de la empresa PROMINTRA S.L

El passat dia 28 d'Octubre, la Cambra de Comerç de Barcelona, ens va atorgar un guardó pels 50 anys d'existència de la nostra empresa PROMINTRA S.L.

Promintra S.L. va ser fundada el 3 de juliol d'1.965 a Barcelona, pel Sr. WERNER EBERLI de nacionalitat suïssa que va residir molts anys a Barcelona. En l'actualitat la seu de l'empresa resideix a Molins de Rei des de l'any 2001, on continuem la nostra labor de donar el millor servei possible als nostres clients.

Tenim dues activitats, una com a intermediaris de comerç amb empreses de l'estranger i una altra com a majoristes en parament per a la llar, exportant a molts països europeus.

PROMINTRA