Vols fer-nos arribar la teva experiència? Omple aquest formulari.

16 Nov 2015 | experiència #1 | Autor:

50 anys d'existència de la empresa PROMINTRA S.L

El passat dia 28 d'Octubre, la Cambra de Comerç de Barcelona, ens va atorgar un guardó pels 50 anys d'existència de la nostra empresa PROMINTRA S.L.

Promintra S.L. va ser fundada el 3 de juliol d'1.965 a Barcelona, pel Sr. WERNER EBERLI de nacionalitat suïssa que va residir molts anys a Barcelona. En l'actualitat la seu de l'empresa resideix a Molins de Rei des de l'any 2001, on continuem la nostra labor de donar el millor servei possible als nostres clients.

Tenim dues activitats, una com a intermediaris de comerç amb empreses de l'estranger i una altra com a majoristes en parament per a la llar, exportant a molts països europeus.

PROMINTRA

26 Oct 2015 | experiència #1 | Autor:

10 è Aniversari Hotel Ibis

L'Hotel Ibis Barcelona Molins de Rei celebra el seu desè aniversari.

Amb motiu del seu desè Aniversari, l'Hotel Ibis Barcelona Molins de Rei ha organitzat un còctel en la terrassa, comptant amb la presència del Sr. Joan Ramon Casals, Alcalde de la ciutat i altres regidors i representants de l'Ajuntament, així com clients i empleats de la cadena.

L'Hotel Ibis Barcelona Molins de Rei pertany al grup hoteler internacional AccorHotels, que compta a Espanya amb més de 80 hotels i 9000 habitacions. A Catalunya, està present amb la marca Ibis, i també amb Novotel, Mercure i Pullman.

L'hotel té una localització estratègica al costat de la A-2 i a pocs minuts del centre de Barcelona; ofereix un servei d'hotel complet amb una excel·lent relació qualitat-preu. Disposa de 104 habitacions climatitzades, una oferta de restauració i bar 24 hores; un saló per a reunions amb capacitat màxima per 80 persones; pàrquing privat cobert, i connexió a internet wifi en tot l'hotel.

Durant l'esdeveniment, els assistents van tenir l'oportunitat de visitar les instal·lacions de l'hotel.

ACTEHOTELIBIS2015 10ANIVERSARI

23 Jul 2013 | experiència #1 | Autor: Autor prova

Manufactura Moderna de Metales, S.A., continua amb la seva expansió internacional

Manufactura Moderna de Metales, S.A., especialitzada en la transformació de tub metàl·lic per a la indústria de l'automoció, continua amb la seva expansió internacional.

A més de continuar ampliant l'activitat de la seva fàbrica de Romania, ubicada a la localitat de Turda, el passat mes de juny va posar en marxa una segona fàbrica per fer tractaments superficials.

L'any passat, MMM va constituir una filial a Rússia, on ja ha guanyat contractes amb clients per un import de més de 3.000.000 d'euros de facturació.

Actualment estan fent una recerca per implantar-se a Brasil.

MMM fabrica tubs per a motor, tubs de fre, embragatge, combustible, tubs estructurals, tubs d'aire condicionat, etc. i treballa directament per a fabricants de vehicles com Audi, Nissan, Renault, Toyota o VW.

A la seu central, ubicada a Molins de Rei, hi treballen actualment unes 140 persones.