12è. Business Networking Event (BNE)

El 1 de febrer es va celebrar a l’Hotel Ibis, en el marc de la 167ª Fira de la Candelera, la 12a Trobada Simultània d’Empreses (BNE) a Molins de Rei.

 

 12  TROBADA NETWORKING BNE

11è. Business Networking Event (BNE)

El 2 de febrer es va celebrar a l’Hotel Ibis, en el marc de la 166ª Fira de la Candelera, la 11a Trobada Simultània d’Empreses (BNE) a Molins de Rei.

 11 TROBADA NETWORKING BNE

10a Trobada Simultània d’Empreses (BNE)

El 4 de febrer es va celebrar a l’Hotel Ibis, en el marc de la 165ª Fira de la Candelera, la 10a Trobada Simultània d’Empreses (BNE) a Molins de Rei.

BNE 2016

Representants de prop de 60 empreses van participar d’aquesta nova sessió de networking.

9a Trobada Simultània d’Empreses (BNE)

El 29 de gener es va celebrar a l’Hotel Ibis, en el marc de la 164ª Fira de la Candelera, la 9a Trobada Simultània d’Empreses (BNE) a Molins de Rei.

bne 2015

En la dinàmica van participar 40 empreses de Molins de Rei i d’altres municipis del Baix Llobregat, de les 65 inscrites.

La valoració que han fet les empreses de la trobada ha estat molt positiva, i han destacat la importància que tenen aquests actes per conèixer empreses, ampliar la xarxa de contactes, i fer intercanvi de negoci i experiències.

 

Reflexions del Teixit econòmic de Molins de Rei

Imatge Reflexions del Teixit econòmic de Molins de Rei

Document elaborat per empresaris, autònoms i comerciants, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica de Molins de Rei.

Imatge Reflexions del Teixit econòmic de Molins de Rei class= Imatge Reflexions del Teixit econòmic de Molins de Rei class=