Cooperació

Activitats que promouen la cooperació entre els emprenedors, les sinergies, compartir experiències i crear xarxa en el territori.

Gran trobada adreçada a tots els emprenedors que han passat als llargs dels anys pel Servei de Creació d’Empreses de l’ajuntament de Molins de Rei i amb l’objectiu de facilitar un entorn per la cooperació.

Durada: tres hores

Informació per fer la inscripció: mitjançant This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o al telèfon 936684812

Calendari: veure apartat agenda (previsió propera trobada setembre 2013)

Mitjançant un grup de Facebook creat pel del Servei de Creació d’Empreses de l’ajuntament de Molins de Rei, els emprenedors poden relacionar-se per fer negoci, compartir experiències, compartir informació, cooperar, compartir experiències i crear xarxa en el territori...

Per poder participar en el grup de és necessari estar inscrit al Servei de Creació d’Empreses de l’Ajuntament de Molins de Rei i haver participat en la sessió informativa del Servei (veure apartat INFORMACIÓ: SESSIONS INFORMATIVES DEL SERVEI DE CREACIÓ D’EMPRESES)