Informació

Per poder accedir al Servei de Creació d’Empreses de l’ajuntament de Molins de Rei és necessari participar en una sessió informativa que té per objectiu informar dels diferents recursos que l'ajuntament posa a l'abast dels emprenedors i les empreses, adreces web d'interès, ajuts, subvencions i finançament, i es fa especial èmfasi en la importància del pla d'empresa i els aspectes que tot emprenedor hauria de tenir en compte per conèixer si el seu projecte de negoci pot ser viable tècnica i econòmicament.

En la sessió informativa el participant omplirà una fitxa d’inscripció al Servei de Creació d’Empreses.

A qui s'adreça: a qualsevol persona que es plantegi l'accés al mercat de treball a partir de la creació d'una empresa.

Durada: una hora

Informació per fer la inscripció: mitjançant This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o al telèfon 936684812

Calendari: veure apartat agenda

El Club dels Emprenedors està obert els dimecres de 9 a 14h i dimarts de 16.00 a 19h. Per poder utilitzar-lo s’ha d’estar inscrit al Servei de Creació d’Empreses de l’Ajuntament de Molins de Rei i haver participat en la sessió informativa del Servei (veure apartat INFORMACIÓ: SESSIONS INFORMATIVES DEL SERVEI DE CREACIÓ D’EMPRESES)

El Club dels Emprenedors ofereix als usuaris la possibilitat d’utilitzar l’espai, ordinadors, internet, i el suport d’un assessor del Servei de Creació d’Empreses, durant tota la franja horària que està obert l’espai.

És un espai on els emprenedors es poden trobar, poden elaborar el seu pla d’empresa, i poden fer consultes a l’assessor de qualsevol aspecte relacionat amb la creació de la seva empresa, consultes sobre la redacció del pla d'empresa, i dubtes sobre informació trobada a Internet en relació al seu projecte.

Es poden fer consultes a un assessor del Servei de Creació d’Empreses, mitjançant a l’adreça de correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o al tel. 936684812.

Les consultes poden ser sobre qualsevol aspecte relacionat amb la posada en marxa de l’empresa: normativa, màrqueting, formes jurídiques, finançament, anàlisi de la idea, el pla d’empresa...

Per poder fer consultes és necessari estar inscrit al Servei de Creació d’Empreses de l’Ajuntament de Molins de Rei i haver participat en la sessió informativa del Servei (veure apartat INFORMACIÓ: SESSIONS INFORMATIVES DEL SERVEI DE CREACIÓ D’EMPRESES)