16/03/2018 | notícies

Exaprint i Manufactura Moderna de Metales es beneficiaran del programa Biciempresa

SUBVENCI BICIEMPRESA 

Les empreses Exaprint i Manufactura Moderna de Metales han rebut un ajut tècnic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona pel qual se’ls hi facilita, de manera gratuïta i durant un període de temps, bicicletes elèctriques i mecàniques pels seus treballadors. Aquests podran realitzar els seus desplaçaments amb la combinació del vehicle privat a la bicicleta o amb la bicicleta en combinació amb el transport públic.

12/03/2018 | notícies

La Comissió Indústria 4.0 del Col·legi d’Enginyers de Catalunya promou el Premi Indústria 4.0

Aquest guardó neix amb la voluntat de reconèixer la contribució de les empreses que estan duent a terme iniciatives i projectes innovadors en aquest àmbit a o des de Catalunya. Podeu consultar les bases del premi fent clic aquí.

Presentació de candidatures fins el dia 13 d'abril. 

21/02/2018 | notícies

Jornades de capacitació emocional i empresarial per tenir èxit en el negoci

  CAPACITACI EMPRESARIAL 2018

Els dies 20, 21 i 22 de març de 2018 en horari de 9.30 a 13.30 hores, tindrà lloc les jornades de capacitació emocional i empresarial per tenir èxit en el negoci.

Darrere del professional sempre hi ha l'ésser humà. Obtenir un coneixement i gestió millors de si mateix té un impacte directe en els resultats de les pròpies accions i en la gestió de l’empresa. La intel·ligència emocional és, doncs, la clau per arribar als clients, per ser creatius i per vèncer obstacles

L’objectiu d’aquesta formació, imprescindible per tenir èxit en el negoci, és aprendre a gestionar l’adversitat, a tenir sempre més il·lusió que por, a conèixer i treballar els propis límits, i a augmentar la confiança.

Durant les jornades, et facilitarem les eines adequades per ser eficaç en la gestió del temps i aprendre coaching comercial i estratègic. Posteriorment, per aprofundir, podràs participar en sessions personalitzades de coaching.

Inscripció gratuïta. Podeu fer la preinscripció fent clic aquí

Més informació: empresa@molinsderei.cat o 93 680 02 97

Informació