06/07/2018 | notícies

Molins de Rei celebra la I Jornada Indústria 4.0:el repte de la transformació digital

FOTO ACTE I JORNADA INDSTRIA 4.0

El Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei ha acollit la I Jornada Indústria 4.0: el repte de la transformació digital. Més d’un centenar de representants de petites i mitjanes empreses de Molins de Rei i del Baix Llobregat han escoltat els beneficis competitius que les tecnologies de la indústria 4.0 poden aportar gràcies a la transformació digital. La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha animat als assistents a abraçar la tecnologia en la seva gestió empresarial.

La primera taula, que portava per títol “Les oportunitats de la implantació de la Indústria 4.0 a les PIMES”, ha estat integrada per Carles Miranda, coordinador d’Indústria 4.0 d’ACCIÓ (Generalitat de Catalunya); Joan Guasch, director de programes públics d’EURECAT; Pere Homs, director del Col·legi i l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya; i Lluís Romeral, representant de la UPC en l’àmbit de la Indústria 4.0 i responsable del grup de recerca Motion Control and Industrial Applications Research Group (MCIA).

La taula següent, titulada “Casos d’èxit Indústria 4.0”, l’han conformada Eduard de Paz, enginyer I+D de FAE, que ha presentat la ponència “La introducció de la Indústria 4.0 a FAE”; Andrés López, Operations Director Group de Pepe Jean, que ha presentat “La digitalització en les àrees de creixement en l’empresa i de futur: comercial supply chain i distribució”; i finalment, Constantino Saiz de Rozas, responsable de vendes Catalunya d’Industry d’Scheider Electric, que ha informat envers ”El producte intel·ligent i connectat: del producte a un sistema de sistemes”.

Joan Ramon Casals, alcalde de Molins de Rei, ha agraït l’alta participació d’empresaris i emprenedors en aquesta primera jornada i els ha encoratjat “a continuar invertint en la transformació digital de les seves empreses per ser més competitius en un mercat global”. Al seu torn, la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, que ha clausurat l’acte, ha empès els participants “a incorporar les tecnologies de la Indústria 4.0 a les seves organitzacions tenint en compte els bons resultats obtinguts per les empreses que ja han adoptat aquest model”.

Nota de premsa

27/06/2018 | notícies

Molins de Rei vol continuar apostant per la promoció i desenvolupament de l’activitat ecònomica de la vila

SIGNATURA CONVENI CAMBRA 2018

El dia 26 de juny va tenir lloc l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Molins de Rei i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona (delegació del Baix Llobregat).

Al febrer de 2013 es va signar el primer conveni amb la Cambra de Comerç, i amb el nou conveni que es signa, es mantenen els pactes de l’anterior de contribuir a la promoció i al desenvolupament de l’activitat econòmica de la vila, per generar negoci, ocupació i així millorar la qualitat de vida i els serveis que ofereixen, i es dona un pas endavant incorporant dos nous aspectes com són la col·laboració en el marc de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa de l’Ajuntament de Molins de Rei i la col·laboració en les accions que permetran la millora de la capacitació i qualificació professional d’acord amb les actuals necessitats dels llocs a cobrir per les empreses: programa Integral de Qualificació  i Ocupació (PICE), formació dual i d’altres que es considerin d’interès per ambdues parts.

 

03/07/2018 | notícies

2n Taller Pla de màrqueting 2018

El proper dia 9 de juliol, la Regidoria d'Empresa organitza el segon taller del pla de màrqueting, adreçat a emprenedors i empreses de recent creació. Taller de 12 hores de durada, que es desenvolupa en tres sessions.

Inscripció gratuïta.

 2n Taller de mrqueting 2018

 

Icono pdf  Informació

 Podeu fer la preinscripció fent clic aquí