11/01/2019 | notícies

L'impacte de la transformació digital en les cooperatives

COOPERATIVES 2019

La transformació digital i la indústria 4.0 són conceptes que sovint es perceben com quelcom molt llunyà, només a l’abast de les grans corporacions. No obstant això, tenint en compte els beneficis competitius que les tecnologies de la Indústria 4.0 poden aportar, veurem que ambdós conceptes són d’aplicació en empreses de qualsevol mida i sector i les cooperatives no en són una excepció, amb independència quin sigui el seu àmbit d’actuació.

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat organitzem la jornada L’impacte de la transformació digital en les cooperatives, que tindrà lloc el dijous 31 de gener de 2019 Centre Cívic la Federació Obrera (C. Jacint Verdaguer, 48),en el marc de la 168a Fira de la Candelera de Molins de Rei.

L’objectiu d’aquesta jornada és difondre els avantatges i les oportunitats de negoci de la digitalització a les empreses, des del punt de vista de les cooperatives, a partir de l’experiència de Genís Roca, soci Fundador i president de l’empresa RocaSalvatella, Miquel Àngel Rubert d’Equip 40, SCCL i Tomàs Llompart de SUARA, SCCL. L’acte serà moderat per Guillem Pèrdrix, director de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

 • 16.15 h Acreditacions
 • 16.30 h Benvinguda
 • 16.35 h “El futur del treball en temps digitals (i que caldrà per sobreviure-hi)”
  • Genís Roca
  • Soci fundador i president de l’empresa RocaSalvatella, expert en estrategia, transformació digital i coautor del primer llibre publicat a Espanya sobre el fenòmen de la Web 2.0.
 • 17.15 h Cas d’èxit: “Gestió de la informació clínica dels CDIAP a través d’un aplicatiu informàtic”
  • Miquel Àngel Rubert
  • Equip 40, SCCL
 • 17.30 h Cas d’èxit: “L’Oficina de transformació digital de Suara”
  • Tomàs Llompart
  • Membre de l’Oficina de Transformació digital de Suara, SCCL
 • 17.45 h Torn obert de preguntes
 • 18.15 h Cloenda

Pots fer la inscripció a la jornada fent clic aquí

11/01/2019 | notícies

Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2019)

team-3393213 1920 

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat organitzem la segona  Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2019), en el marc de la  168a Fira de la Candelera de Molins de Rei,  que es celebrarà els dies 1, 2 i 3 de febrer de 2019 al passeig del Terraplè de Molins de Rei.
 
L’any passat més de 350.000  persones de Molins, de la comarca, de l’entorn metropolità i de tot Catalunya varen visitar la Fira de la Candelera.  Enguany, amb la incorporació de més activitats i d’aquesta segona Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei, s’espera poder superar aquest nombre de visitants.
 
La FESCMdR2019 vol acollir una representació de les empreses de l’Economia Social i Cooperativa (ESC) de la comarca del Baix Llobregat en un estand de 24 m2,  per donar a conèixer als visitants aquest model empresarial i oferir solucions en tots els àmbits de la societat: l’educació, l’energia, l’habitatge,  les comunicacions,  el finançament, etc...  i a més conèixer l’impacte de la transformació digital en les cooperatives.
 
La FESCMdR2019  és una fira adreçada al públic general, on es vol donar visibilitat a una nova manera de treballar i consumir.
 
La FESCMdR2019 és un espai de relació i cooperació d’ESC de la comarca.

La FESCMdR2019 ofereix a les cooperatives del Baix Llobregat un espai d’exposició durant tota la Fira i d’informació en determinades franges horàries per donar a conèixer els seus productes i serveis.

La FESCMdR2019 s’emmarca en el Programa d’actuació cofinançat per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat de la Generalitat de Catalunya. 

Per participar-hi, cal fer la inscripció de sol·licitud de participació fent clic aquí. El termini per enviar-la omplerta és fins al dia 28 de gener de 2019 i, abans del 30 de gener de 2019, us comunicarem si la vostra cooperativa ha estat seleccionada per a participar a la segona Fira de l’Economia social i Cooperativa a Molins de Rei.

Per a més informació podeu trucar al 93 668 48 12 (Sra. Sara Mínguez).