15/05/2018 | notícies

8ª Edició Formació Start Up Training

INNOBAIX, conjuntament amb l’Escola de Negocis EADA, realitzarà la 8a edició del START UP TRAINING programa de capacitació d'empresaris i directius d'empreses innovadores o amb alt potencial de creixement durant els mesos de maig, juny i juliol, en el que l’Ajuntament de Molins de Rei col·laborem.

Aquesta formació està orientada a persones amb capacitat de decisió dins la seva empresa, i complementa l’oferta de serveis i projectes d’Innobaix a l’acceleració de projectes empresarials. L’objectiu del programa, és aconseguir reforçar les empreses en els seus processos de creixement.

El programa es composa de 8 sessions de 3 hores de formació, un workshop de presentació de projectes i dues tutories per projecte i es realitzarà a les instal·lacions d'Innobaix al Citilab de Cornellà.

El programa s’inicia el proper dia 28 de maig i finalitza el 9 de juliol.

Les empreses interessades en participar, han d'emplenar i signar la sol·licitud, i enviar-la acompanyada de la fotocòpia del DNI/NIE de la persona participant, el CIF de l'empresa o últim rebut d'autònom i un Word amb la descripció del projecte innovador i el logo o imatge corporativa a ccapitan@innobaix.cat.

La data límit d’inscripció és el 21 de maig o fins que s’esgotin les places.

Sol·licitud inscripció

Més informació