04/02/2015 | notícies

Conferència "Parlem de cooperatives i coneix exemples que inspiren"

cooperatives 2015

Dilluns dia 26 de gener a les 19 hores, a la sala d'actes de la Federació Obrera de Molins de Rei (C. de Jacint Verdaguer, 48),  va tenir lloc la Conferència “Parlem de cooperatives i coneix exemples que inspiren!” organitzada per la Regidoria d'Empresa de l'Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de la 164a Fira de la Candelera.

La conferència va anar a càrrec del Sr. Guillem Perdrix, director de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i es van presenatr dos experiències cooperatives: Eines, sccl. Cooperativa de serveis educatius, a càrrec de la Sra. Sara Molina i la Sra. Judith Pardo, sòcies- treballadores i Suara cooperativa.Cooperativa de serveis a les persones, a càrrec d'una representat del Grup Clade.

En l'acte es va parlar sobre sobre la importància d'enfortir les cooperatives existents per generar més ocupació i facilitar la creació de noves cooperatives i llocs de treball amb bones condicions pels seus socis.

El model cooperativista es converteix en una aposta de futur on el soci és el veritable protagonista i motor d’aquesta. Prima la persona per davant del capital, i l’interés comú per sobre de l’individual.
Serveix per qualsevol sector d’activitat, qualsevol mida d’empresa, i en qualsevol moment.
Actualment una de cada set persones forma part d’una cooperativa.