19/04/2013 | notícies

Noves oportunitats per a les empreses: la internacionalització

Noves oportunitats per a les empreses: la internacionalitzacióEl 31 de gener a la sala de reunions Margarida Xirgu de l’Hotel Ibis va tenir lloc la conferència “Noves oportunitats per a les empreses: la internacionalització”, a càrrec del Sr. Sixte Cambra , president del Port de Barcelona.

27/12/2012 | notícies

7è. Business Networking Event. (BNE)

7è. Business Networking Event. (BNE)Amb l’objectiu de fomentar el creixement de les empreses del territori, des de l’Ajuntament de Molins de Rei, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona delegació Baix Llobregat i la Jove Cambra Internacional de Barcelona, tornem a convocar la Trobada Simultània d’empreses, el Business Networking Event (BNE), que es desenvoluparà al Hotel Ibis de Molins de Rei. EL BNE es farà el proper dimecres 30 de gener de 2013, a les 16 h, a la Sala de Reunions Margarida Xirgu de l’Hotel Ibis de Molins de Rei (avinguda de Caldes,60).

Informació

21/01/2013 | notícies

5ª Fira Industrial

Al passeig del Terraplè, cantonada carrer del Molí, hi haurà un espai destinat al teixit industrial de Molins de Rei, on es podrà conèixer la indústria de Molins de Rei, el cor de la nostra economia. Alhora, es podran saber els serveis i les activitats que s’organitzen a la vila per a les empreses del municipi. A més, es podrà participar en un joc interactiu que donarà premis als visitants que hi encertin les preguntes.