11/12/2013 | notícies

8è. Business Networking Event (BNE)

8è. Business Networking Event (BNE) Amb l’objectiu de fomentar el creixement de les empreses del territori, des de l’Ajuntament de Molins de Rei, amb la col•laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona delegació Baix Llobregat i la Jove Cambra Internacional de Barcelona, tornem a convocar la Trobada Simultània d’empreses, el Business Networking Event (BNE), que es desenvoluparà al Hotel Ibis de Molins de Rei.

EL BNE es farà el proper dijous 30 de gener de 2014, a les 16 h, a la Sala de Reunions Margarida Xirgu de l’Hotel Ibis de Molins de Rei (avinguda de Caldes,60).

 

06/11/2013 | notícies

Quarta trobada d'emprenedors de Molins de Rei

Quarta trobada d'emprenedors de Molins de Rei El dia 14 de novembre es va celebrar la quarta trobada d’emprenedors on Víctor Rubio, fundador de la plataforma We Own the World (WOW), va exposa la seva experiència en el món de l’emprenedoria amb la creació d’una plataforma que té per objectiu crear comunitats locals d’emprenedors. Creen esdeveniments multisectorials per posicionar a l’emprenedor dintre de la societat.
A més a més va parlar sobre les xarxes socials, i com aquestes en poc temps l’han ajudat a fer crèixer el seu projecte.

25/11/2013 | notícies

3r Taller Pla econòmic i financer 2013

3r Taller Pla econòmic i financer 2013 El proper dia 4 de desembre, la Regidoria d'Empresa organitza el tercer taller del pla econòmic i financer, adreçat a emprenedors i empreses de recent creació. Taller de 12 hores de durada, que es desenvolupa en tres sessions.

Inscripció gratuïta.

Informació