21/01/2013 | notícies

5ª Fira Industrial

Al passeig del Terraplè, cantonada carrer del Molí, hi haurà un espai destinat al teixit industrial de Molins de Rei, on es podrà conèixer la indústria de Molins de Rei, el cor de la nostra economia. Alhora, es podran saber els serveis i les activitats que s’organitzen a la vila per a les empreses del municipi. A més, es podrà participar en un joc interactiu que donarà premis als visitants que hi encertin les preguntes.

20/12/2012 | notícies

Tercera trobada d'emprenedors de Molins de Rei.

Tercera trobada d'emprenedors de Molins de Rei.El dia 19 de desembre es va celebrar la tercera trobada d’emprenedors on el Pau García-Milà, creador de l'empresa eyeOs va explicar la seva experiència i va animar tant a emprenedors com a empresaris a seguir creant i a que vegin la crisi com un escenari per fer coses noves.

04/12/2013 | notícies

Molins de Rei prestarà serveis per potenciar el cooperativisme

Molins de Rei prestarà serveis per potenciar el cooperativismeEl dia 2 de desembre va tenir lloc la signatura del conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Molins de Rei i COOP 57, per la prestació de serveis destinats a la potenciació del cooperativisme.

Des del Servei de Creació d’Empreses de l’Ajuntament de Molins de Rei es sensibilitzarà envers el cooperativisme en les sessions informatives del Servei, i en els seminaris de generació d’idees de negoci, i s’assessorarà en el pla d’empresa. 
S’oferiran els serveis financers de COOP 57 als emprenedors que vulguin crear una cooperativa, i s'adreçarà als emprenedors i entitats d’economia social de la vila que tenen necessitats de  finançament .

Per més informació sobre Coop57 a la web: www.coop57.coop