14/06/2019 | notícies

Ajuntament i Generalitat expliquen les conseqüències del Brèxit

SIE BREXIT 2019

Les empreses amb interessos comercials al Regne Unit veuen amb incertesa i preocupació el procés encetat per marxar de la Unió Europea. Per ajudar-les a prendre les millors decisions, ACCIÓ i l’Ajuntament de Molins de Rei han organitzat una sessió informativa en la que hi han participat una vintena d’empreses del Baix Llobregat.

La sortida del Regne Unit de la Unió Europea tindrà conseqüències importants per les empreses amb interessos a les illes britàniques. I no són poques. De fet, el Regne Unit és el cinquè país del món amb més vinculacions comercials amb el teixit empresarial català. Per aquest motiu, la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ, organitza sessions informatives d’abast comarcal per resoldre dubtes i donar consells a les empreses afectades.
En el cas del Baix Llobregat, la sessió es va fer a la Sala Punt de Comerç de Molins de Rei, i hi van participar una vintena de representants d’empreses. L’acte va començar amb una salutació de l’alcalde en funcions, Ramon Sànchez, qui va agrair a ACCIÓ aquesta actitud preventiva i d’anticipar-se als escenaris. A continuació, Claudia Danesi, gerent d’Oficines Tècniques Internacionalització d'ACCIÓ, va detallar els escenaris actuals i les perspectives del Brexit. Després va arribar el torn de les recomanacions a càrrec d’Alba Lara, gestora de l’Oficina Tècnica Barreres Internacionalització d’ACCIÓ. I l’acte va acabar amb la presentació de les eines disponibles per fer front al Brexit, i que inclouen un autodiagnòstic en línia i una finestreta d’assessorament i tramitació específica.

Nota de premsa

13/06/2019 | notícies

1r Taller "Intel·ligència emocional enfocada a resultats de l'empresa""

El proper dia 26 de juny, la Regidoria d'Empresa organitza el primer taller de Intel·ligència emocional enfocada a resultats de l'empresa, adreçat a emprenedors i empreses de creació recent. Taller de 9 hores de durada, que es desenvolupa en dos sessions.

1r Taller Intelligencia Emocional 2019 juny 13 06 2019

Inscripció gratuïta. 

Icono pdf Informació

 Podeu fer la preinscripció fent clic aquí

07/06/2019 | notícies

2n Taller Crea la teva imatge de marca 2019

El proper dia 18 de juny, la Regidoria d'Empresa organitza el segon taller Crea la teva imatge de marca, adreçat a emprenedors i empreses de creació recent. Taller de 9 hores de durada, que es desenvolupa en dos sessions.

 

 

2n taller crea la teva imatge de marca 2019

 


Inscripció gratuïta. 

Icono pdf Informació

 Podeu fer la preinscripció fent clic aquí