03/07/2018 | notícies

L’excel·lència educativa aquest any visita l'empresa Manufactura Moderna de Metales

EXCELLENCIA EDUCATIVA MMM 2018

L’empresa Manufactura Moderna de Metales,  va acollir el dia 20 de juny a les seves instal·lacions els alumnes de Batxillerat dels instituts Bernat el Ferrer i Lluís de Requesens de Molins de Rei, reconeguts enguany en la 10a edició de l’acte d’excel·lència educativa. Esls alumnes van fer una visita guiada per tots els departament de la fàbrica.

Manufactura Moderna de Metales és un grup empresarial especialitzat en el disseny, desenvolupament i fabricació de sistemes que integren tubs per a la indústria de l'automòbil.

L'alt coneixement tècnic i del sector i la seva estructura empresarial els hi permet afrontar amb la màxima celeritat les demandes dels seus clients, oferint una resposta àgil i un tracte accessible i transparent.

Estan oberts a nous reptes globals i, fidels a la seva vocació de servei, volem acompanyar a les empreses des de les seves plantes d'Espanya, Romania i Rússia fins als mercats de destinació.

02/07/2018 | notícies

Subvenció a la compra de bicicleta elèctrica 2018


S'ha obert la convocatòria per promoure la mobilitat sostenible fomentant l'ús de la bicicleta elèctrica i subvencionant la compra de bicicletes elèctriques.

La subvenció va dirigida a persones físiques que resideixin en qualsevol dels 36 municipis de l’AMB i persones jurídiques públiques o privades, que tinguin un centre de treball en un municipi de l’ AMB.

Les persones físiques només podran accedir a una sola compra subvencionada d'una bicicleta elèctrica. Les persones jurídiques podran accedir a una compra subvencionada màxima de 5 bicicletes elèctriques, amb independència del nombre de centres de treball en els municipis de l’AMB.

Les bicicletes elèctriques subvencionables seran tipus bicicleta elèctrica urbana, de pedaleig assistit i un equipament estàndard.

Els beneficiaris hauran de dirigir-se a una entitat col·laboradora on hauran d'emplenar una sol·licitud de subvenció. Fent clic aquí obtindreu el detall de totes les entitats col·laboradores on podreu fer-ho.

Per a aquesta convocatòria, l’AMB concedirà una subvenció fixa de 250 € per la compra d'una bicicleta elèctrica. El preu màxim de venda al públic d'una bicicleta elèctrica que opti a aquesta subvenció serà d'1.350 € (IVA inclòs, i abans d'aplicar la subvenció).

El termini de sol·licituds serà fins al 31 de desembre de 2018 o fins que s’exhaureixi el crèdit.

Per qualsevol aclariment podeu trucanr al 93.680.02.97 de 8h a 15h o bé mitjançant l’adreça electrònica empresa@molinsderei.cat01/06/2018 | notícies

Premi Ateneu Cooperatiu 2018

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, com a entitat coordinadora de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, ha obert la convocatòria del Premi Ateneu Cooperatiu 2018. En la seva primera edició, aquests premis volen fomentar l’Economia Social i cooperativa i la cultura emprenedora del territori amb un reconeixement a aquelles iniciatives i projectes cooperatius de recent creació i que es troben en fase de consolidació i creixement.

La convocatòria per presentar les candidatures és del dia 8 de maig i fins el proper 31 de juliol.

Els Premis Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018 estan adreçats a empreses que ja s’han posat en marxa, constituïdes com a cooperatives de qualsevol tipologia, amb seu social a qualsevol municipi del Baix Llobregat, i que s’hagin constituït entre l’1 de gener de 2013 i el 15 d’octubre de 2017.

El certamen premiarà amb 1500€ i 1000€ respectivament a les dues cooperatives els projectes de les quals que obtinguin la valoració més alta per part del jurat en funció dels diferents criteris valoratius en àmbits com l’emprenedoria, la innovació, la sostenibilitat, l’estratègia, la intercooperació i altres aspectes socials vinculats amb la igualtat i la transparència.

Els interessats poden trobar les bases del Premi i la documentació necessària per participar en l’apartat del Premi de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018 de la web.

Per a més informació podeu consultar: http://ateneucoopbll.cat/premi-ateneu-cooperatiu-del-baix-llobregat/