11/12/2017 | notícies

Jornades de capacitació emocional i empresarial per tenir èxit en el negoci

5a ediciProjectecapacitaciempresarial 2017

L’Ajuntament de Molins de Rei t’ofereix unes jornades  formatives de capacitació emocional i empresarial imprescindibles per tenir èxit en el negoci.

L’objectiu d’aquesta formació és aprendre a gestionar l’adversitat, a tenir sempre més il·lusió que por, a conèixer i treballar els propis límits, i a augmentar la confiança.Comprendràs que la intel·ligència emocional és la clau per arribar als clients, per ser creatius i per vèncer obstacles. Et facilitarem les eines adequades per ser eficaç en la gestió del temps i aprendre coaching comercial i estratègic.

Posteriorment, per aprofundir, podreu participar en sessions personalitzades de coaching.

Podeu fer la preinscripció fent clic aquí

Informació jornades

11/12/2017 | notícies

El projecte “BESSER” guanya el Concurs d’Idees Innovadores

13 DIA EMPRENEDOR 2017 

L’Institut Pallejà ha rebut un premi de 500€ pel projecte desenvolupat pels seus alumnes per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen malalties cròniques. El dispositiu detectaria alteracions en el pols i administraria insulina de manera automàtica en funció del tipus de malaltia. Aquest ha estat el guanyador de la 13a edició del Dia de l’Emprenedor que, un any més, s’ha celebrat a l’Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei.

El passat 28 de novembre es va dur a terme la 13a edició del Dia de l’Emprenedor a l’Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei i en el que hi van participar més de 200 alumnes. L’acte es fa en el marc del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya i rep el suport de la Diputació de Barcelona. El seu objectiu principal és incentivar i desenvolupar l’esperit emprenedor dels joves mitjançant la presentació d’idees innovadores.
Hi van participar els instituts Lluís de Requesens i Bernat el Ferrer, de Molins de Rei; el Gabriela Mistral i els Salesians de Sant Vicenç dels Horts; l’Institut Pallejà, de Pallejà i l’Institut Corbera, de Corbera de Llobregat. Per preparar-lo, els alumnes van haver de crear i presentar una idea empresarial innovadora que un jurat va valorar posteriorment. La idea guanyadora d’aquesta edició va ser el projecte “BESSER”, de l’Institut Pallejà. Es tracta d’un dispositiu portàtil en forma de rellotge o braçalet destinat a millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes cardiovasculars o malalties com la narcolèpsia i la diabetis, mitjançant la detecció del pols o la injecció automàtica d’insulina. Per aquest projecte, l’Institut Pallejà s’ha emportat un premi de 500€.

Una altra de les activitats que es van fer va ser el Concurs d’Emprenedors, un qüestionari de 15 preguntes basades en la conferència “Inventa i inventa’t”. El centre guanyador va ser l’Institut Gabriela Mistral i va rebre un premi de 500€.

Durant l’acte, a més, es van fer diferents ponències i xerrades de joves emprenedors que formen part de la Jove Cambra Internacional. Es tracta d’una associació no governamental on joves d’arreu del món desenvolupen activitats directives a través del treball en projectes per a la comunitat.
El Dia de l’Emprenedor és l’únic acte supramunicipal del Baix Llobregat que fomenta l’emprenedoria entre els alumnes de Batxillerat. Per això, la Diputació de Barcelona va lliurar a l’Ajuntament de Molins de Rei un reconeixement de Bona Pràctica Municipal

Nota de premsa

27/11/2017 | notícies

2n Taller Gestió de l’estrès i salut emocional

El proper dia 4 de desembre, la Regidoria d'Empresa organitza el segon taller de Gestió de l'estrès i salut emocional, adreçat a emprenedors i empreses de creació recent. Taller de 9 hores de durada, que es desenvolupa en dos sessions.

2n Taller gesti de lestrs i salut emocional 2017

Inscripció gratuïta. 

Icono pdf Informació

 Podeu fer la preinscripció fent clic aquí