26/03/2018 | notícies

1r Taller Pla de màrqueting 2018

El proper dia 11 d'abril, la Regidoria d'Empresa organitza el primer taller del pla de màrqueting, adreçat a emprenedors i empreses de recent creació. Taller de 12 hores de durada, que es desenvolupa en tres sessions.

Inscripció gratuïta.

 1r Taller de mrqueting 2018

Icono pdf  Informació

 Podeu fer la preinscripció fent clic aquí

20/03/2018 | notícies

Aliança entre l’Ajuntament i les associacions empresarials per reduir l’atur i dinamitzar l’economia local

 CONVENI ASSOCIACI 2018

L’Ajuntament de Molins de Rei i les quatre associacions empresarials i comercials de la vila signen un conveni de col·laboració per reduir l’atur i estimular l’economia local. L’acord inclou una subvenció de 34.000 euros que permetrà contractar a dues persones de la vila en situació d’atur per què facin tasques de reactivació econòmica als polígons i als eixos comercials.

El passat 14 i 15 de març es va dur a terme la signatura dels convenis entre l’Ajuntament i les quatre associacions d’empresaris de Molins de Rei: l’Associació d’Empresaris i Propietaris del Polígon Industrial Riera del Molí; l’Associació d’Empresaris i Propietaris del Polígon Industrial El Pla; la Unió de Botiguers (BOT-MOL); i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal. En el marc dels convenis es preveu la contractació durant un mínim de 9 mesos i mig i a jornada complerta de dues persones en atur de la vila. Aquestes persones realitzaran tasques de suport administratiu i també de dinamització dels polígons i dels eixos comercials de la vila. El pressupost destinat a aquest subvenció és de 34.000 euros (8.500 per associació).

Durant l’acte de signatura, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va subratllat “el ferm i permanent compromís de l’Ajuntament en impulsar mesures que ajudin a reduir encara més els índexs d’atur a la vila per garantir les màximes oportunitats”. De la seva banda, els representants empresarials van reclamar a l’Ajuntament que aquest ajut no sigui puntual, i que es busquin fórmules per donar continuïtat al projecte i consolidar-los.

Nota de premsa

16/03/2018 | notícies

Exaprint i Manufactura Moderna de Metales es beneficiaran del programa Biciempresa

SUBVENCI BICIEMPRESA 

Les empreses Exaprint i Manufactura Moderna de Metales han rebut un ajut tècnic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona pel qual se’ls hi facilita, de manera gratuïta i durant un període de temps, bicicletes elèctriques i mecàniques pels seus treballadors. Aquests podran realitzar els seus desplaçaments amb la combinació del vehicle privat a la bicicleta o amb la bicicleta en combinació amb el transport públic.