05/07/2017 | notícies

XIV edició Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic

Concurs de Projectes Emprenedors iniciativa impulsada i organitzada per la Fundació Gaspar-Espuña-CETT (FGE-CETT) amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor, la innovació com a estratègia competitiva de l’empresa turística i la creació d’empreses i serveis en el sector del turisme, l’hoteleria i la gastronomía, que considerem potser del vostre interès.

Poden presentar-se al concurs les persones físiques i les empreses que hagin estat constituïdes a partir de gener del 2015 en endavant.

El Concurs té com a premi una dotació econòmica i un procés de mentoring de 6 mesos. La part econòmica no serà lliurada fins a acabar aquest període de mentoring.

El concurs tindrà tres guanyadors/es que rebran les següents dotacions econòmiques:

• Primer Premi: 3.600€
• Segon Premi: 2.400€
• Tercer Premi: 1.800€

En relació al mentoring, la FGE-CETT adjudicarà un mentor a cada un dels projectes guanyadors i a més, a mode de co-mentoring, un membre del CETT realitzarà un seguiment del procés.
El jurat seleccionarà els projectes guanyadors segons la seva innovació i originalitat, actitud emprenedora, viabilitat econòmica, escalabilitat o potencial de creixement del projecte, el risc personal assumit i la capacitat tècnica, professional i de gestió de l’emprenedor.

Per presentar una candidatura els participants hauran d’omplir el formulari de sol·licitud de participació entre l’1 de juny de 2017 i el 8 de gener de 2018.

Per més informació podeu consultar les bases del concurs.

06/07/2017 | notícies

2ª Jornada de Sector Agroalimentari al Baix Llobregat

Imatge promoure poma.jpg

El proper 10 de juliol s’organitza la 2ª Jornada de Sector Agroalimentari al Baix Llobregat a “La Guaita” Centre de suport a l’economia de Castelldefels, en horari de 9.30h a 11.30h

El sector agroalimentari és un dels sectors motors, i amb expectatives de creixement important, a la nostra comarca. Aquest fet, fa que per al nostre territori sigui una aposta estratègica potenciar i abordar aquest sector econòmic com una font de generació d’activitat econòmica, ocupació i riquesa pel territori.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, des l’Àrea de Desenvolupament Estratègic i amb la col.laboració del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, el Parc Agrari i l’AMB organitzen una trobada que aglutinarà els diferents actors del sector alimentari: productors, indústria, restauració, hostaleria, càtering, UPC-Campus del Baix Llobregat... amb l’objectiu de crear sinergies, d’establir col.laboracions que enforteixin el sector i el territori.

Amb la presentació de l’estudi “La dimensió econòmica del sistema alimentari a l’Àrea Metropolitana de Barcelona: Abast, reptes i oportunitats” realitzat des de l’AMB obtindrem una diagnosi del sector al territori: la identificació dels actors, infraestructures i factors relacionats amb el sistema agroalimentari, la diagnosi del sector i el més important, quines són les principals línies d’actuació identificables, reptes i oportunitats.

Per una altra banda, està previst un “Cafè-networking vertical” és a dir, un espai de trobada amb diferents baules del sistema agroalimentari a la comarca: productors, indústria alimentària, distribuïdors, restauració, hostaleria, càtering, comerç... L’objectiu és crear sinergies entre els actors i actius que hi ha a la Comarca del Baix Llobregat.
    

Programa i inscripcions

04/07/2017 | notícies

2r Taller Claus de la comunicació efectiva i “Elevator Pitch”

El proper dia 11 de juliol, la Regidoria d'Empresa organitza el segon taller de claus de la comunicació efectiva i "Elevator Pitch", adreçat a emprenedors i empreses de creació recent. Taller de 9 hores de durada, que es desenvolupa en tres sessions.

2n Taller Claus de la comunicaci efectiva 2017
Inscripció gratuïta. 

Icono pdf Informació

 Podeu fer la preinscripció fent clic aquí