27/06/2018 | notícies

Molins de Rei vol continuar apostant per la promoció i desenvolupament de l’activitat ecònomica de la vila

SIGNATURA CONVENI CAMBRA 2018

El dia 26 de juny va tenir lloc l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Molins de Rei i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona (delegació del Baix Llobregat).

Al febrer de 2013 es va signar el primer conveni amb la Cambra de Comerç, i amb el nou conveni que es signa, es mantenen els pactes de l’anterior de contribuir a la promoció i al desenvolupament de l’activitat econòmica de la vila, per generar negoci, ocupació i així millorar la qualitat de vida i els serveis que ofereixen, i es dona un pas endavant incorporant dos nous aspectes com són la col·laboració en el marc de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa de l’Ajuntament de Molins de Rei i la col·laboració en les accions que permetran la millora de la capacitació i qualificació professional d’acord amb les actuals necessitats dels llocs a cobrir per les empreses: programa Integral de Qualificació  i Ocupació (PICE), formació dual i d’altres que es considerin d’interès per ambdues parts.

 

03/07/2018 | notícies

2n Taller Pla de màrqueting 2018

El proper dia 9 de juliol, la Regidoria d'Empresa organitza el segon taller del pla de màrqueting, adreçat a emprenedors i empreses de recent creació. Taller de 12 hores de durada, que es desenvolupa en tres sessions.

Inscripció gratuïta.

 2n Taller de mrqueting 2018

 

Icono pdf  Informació

 Podeu fer la preinscripció fent clic aquí

03/07/2018 | notícies

L’excel·lència educativa aquest any visita l'empresa Manufactura Moderna de Metales

EXCELLENCIA EDUCATIVA MMM 2018

L’empresa Manufactura Moderna de Metales,  va acollir el dia 20 de juny a les seves instal·lacions els alumnes de Batxillerat dels instituts Bernat el Ferrer i Lluís de Requesens de Molins de Rei, reconeguts enguany en la 10a edició de l’acte d’excel·lència educativa. Esls alumnes van fer una visita guiada per tots els departament de la fàbrica.

Manufactura Moderna de Metales és un grup empresarial especialitzat en el disseny, desenvolupament i fabricació de sistemes que integren tubs per a la indústria de l'automòbil.

L'alt coneixement tècnic i del sector i la seva estructura empresarial els hi permet afrontar amb la màxima celeritat les demandes dels seus clients, oferint una resposta àgil i un tracte accessible i transparent.

Estan oberts a nous reptes globals i, fidels a la seva vocació de servei, volem acompanyar a les empreses des de les seves plantes d'Espanya, Romania i Rússia fins als mercats de destinació.