28/06/2017 | notícies

L’excel·lència educativa aquest any visita l'empresa SCUTUM

ACTE EXCELLNCIA 2017 SCUTUM    

L’empresa SCUTUM/SILENCE,  va acollir el dia 27 de juny a les seves instal·lacions els alumnes de Batxillerat dels instituts Bernat el Ferrer i Lluís de Requesens de Molins de Rei, reconeguts enguany en la 9a edició de l’acte d’excel·lència educativa.

SCUTUM ha inaugurat aquest any 2017 la nova planta de producció a Molins de Rei, amb una capacitat de fins a 10.000 scooters elèctrics i 12.000 bateries l’any. Es tracta de la primera instal·lació a Espanya i a Europa que produeix exclusivament motos elèctriques i les bateries que fan servir. Aquesta nova indústria de Molins de Rei dóna lloc de treball a 37 professionals, entre enginyers, tècnics i comercials. Es tracta d’una inversió de 6 milions d’euros a Molins de Rei.

Aquesta planta, situada al polígon industrial El Pla, compta amb unes instal·lacions d’última generació i amb tecnologia punta, la qual cosa la fa líder en la mobilitat zero emissions. Scutum/Silence té presència a més de 14 països de tot el món, com ara França, Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Països Baixos, Portugal, Mèxic, Austràlia o Tahití, entre altres. La de Molins de Rei s’hi afegeix a aquesta llarga llista de fàbriques.

05/07/2017 | notícies

1r Taller Gestió de l’estrès i salut emocional

El proper dia 5 de juliol, la Regidoria d'Empresa organitza el primer taller de Gestió de l'estrès i salut emocional, adreçat a emprenedors i empreses de creació recent. Taller de 9 hores de durada, que es desenvolupa en dos sessions.

1r Taller Gesti de lestrs i salut emocional

Inscripció gratuïta. 

Icono pdf Informació

 Podeu fer la preinscripció fent clic aquí

 

20/06/2017 | notícies

POSICIONAR-SE AMB ÈXIT ALS MERCATS INTERNACIONALS

SIE INTERNACIONAL JUNY 2017

El dia 19 de juny va tenir lloc a una sessió informativa empresarial com posicionar-se amb èxit als mercats internacionals.

En aquesta sessió es va tractar des d'una vessant dinàmica i participativa els aspectes fonamentals que cal considerar a l’hora posicionar-se als mercats internacionals: negoci internacional més enllà de l’exportació, el pla de negoci internacional: què, qui, on, com, quan, quant, la selecció de mercats en funció de l’empresa: criteris i fonts d’informació bàsiques, la internacionalització inversa en productes i serveis, la comunicació internacional i les eines i programes de suport.

Aquest tema representa un dels eixos estratègics de l'economia i actualment una de les principals vies de creixement per a les empreses.