27/11/2018 | notícies

Petit Indi i Proxima Flash guanyen el premi atorgat per CTAC, en la 9ª Trobada d’Emprenedors a Molins de Rei

  9a TROBADA EMPRENDORS NOTICIA

Petit Indi, botiga de puericultura, i Proxima Flash, empresa que ha desenvolupat aplicació mòbil per dinamitzar el comerç de proximitat mitjançant geolocalització i promocions Flash, han rebut el premi de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC), amb 6 mesos d’alta com a associat a CTAC com a  millor emprenedor i el millor empresari entre els projectes explicats.

El passat 26 de novembre es va dur a terme la 9a edició de la Trobada d’Emprenedors al Centre de Serveis a les Empreses Joan García Nieto, amb més de 50  participant, que han pogut conèixer l’actualitat del treball autònom a Catalunya i les properes mesures previstes. També han pogut conèixer les bones pràctiques d’empreses  consolidades que han rebut el suport de l’Ajuntament de Molins de Rei, i s’ha presentat el decàleg elaborat en el marc del projecte Sumem Valors.

Aquesta trobada ha servit principalment per facilitar a emprenedors i  empresaris un espai on fer sinergies, cooperar, compartir experiències i crear xarxa en el territori, i així fer créixer el seu negoci.

12/11/2018 | notícies

Trobada anual adreçada a emprenedors i empresaris per fer sinergies, cooperar, compartir experiències i crear xarxa en el territori

slide 9 trobada 

Vine a informar-te sobre les noves mesures del treball autònom, les bones pràctiques d’emprenedors que han consolidat el seu negoci i amplia la teva xarxa de contactes!

Tots els emprenedors i empresaris que s’inscriguin a la trobada tindran l’opció de començar a relacionar-se els dies previs amb els participants a través del grup de Facebook creat per a aquest esdeveniment i  se seleccionaran cinc emprenedors i cinc empresaris que explicaran el seu projecte en la dinàmica de networking. L'acte tindrà lloc al Centre de Serveis a les Empreses Joan García Nieto. Al finalitzar, es lliurarà una llista amb els contactes de tots els participants.  

Programa:

  • 15.30 h Benvinguda a càrrecdel regidor d’Empresa de l’Ajuntament de Molins de Rei, Marcel Marín Rillo
  • 15.35 h Ponència introductòria
    “El treball autònom a Catalunya: actualitat i mesures previstes per al futur”, a càrrec  de la Sra. Vanessa López Pocostales, secretària d’Organització i responsable de l’Àrea Laboral de la CTAC
    Presentació del decàleg de bones pràctiques d’empreses  consolidades, a càrrec d’Eulàlia Balañà i Quintero, consultora d’empreses
  • 16.15 h Dinàmica de networking: presentació dels projectes seleccionats i trobada i intercanvi amb altres empreses i emprenedors, dinamitzat pel Sr. Toni Marín Moya, periodista i secretari de la CTAC.
  • 18.00 h Previsió de fi de l’acte

Inscripcions trucant al 93 668 48 12, ext. 2216 i fent clic en el següent enllaç

 

14/11/2018 | notícies

2ª Convocatòria subvenció a la compra de bicicleta elèctrica 2018


S'ha obert la segona convocatòria per promoure la mobilitat sostenible fomentant l'ús de la bicicleta elèctrica i subvencionant la compra de bicicletes elèctriques.

La subvenció va dirigida a persones físiques que resideixin en qualsevol dels 36 municipis de l’AMB i persones jurídiques públiques o privades, que tinguin un centre de treball en un municipi de l’ AMB.

Les persones físiques només podran accedir a una sola compra subvencionada d'una bicicleta elèctrica. Les persones jurídiques podran accedir a una compra subvencionada màxima de 5 bicicletes elèctriques, amb independència del nombre de centres de treball en els municipis de l’AMB.

Les bicicletes elèctriques subvencionables seran tipus bicicleta elèctrica urbana, de pedaleig assistit i un equipament estàndard.

Els beneficiaris hauran de dirigir-se a una entitat col·laboradora on hauran d'emplenar una sol·licitud de subvenció. Fent clic aquí  obtindreu el detall de totes les entitats col·laboradores on podreu fer-ho.

Per a aquesta convocatòria, l’AMB concedirà una subvenció fixa de 250 € per la compra d'una bicicleta elèctrica. El preu màxim de venda al públic d'una bicicleta elèctrica que opti a aquesta subvenció serà d'1.350 € (IVA inclòs, i abans d'aplicar la subvenció).

El termini de sol·licituds serà fins al 31 de desembre de 2018 o fins que s’exhaureixi el crèdit.

Per qualsevol aclariment podeu trucanr al 93.680.02.97 de 8h a 15h o bé mitjançant l’adreça electrònica empresa@molinsderei.cat

Més informació