08/10/2018 | notícies

2n Taller Intel·ligència emocional enfocada a resultats de l'empresa 2018

El proper dia 17 d'octubre, la Regidoria d'Empresa organitza el segon taller de Intel·ligència emocional enfocada a resultats de l'empresa, adreçat a emprenedors i empreses de creació recent. Taller de 9 hores de durada, que es desenvolupa en dos sessions.

2n TALLER DE INTELIGNCIA EMOCIONAL 2018

Inscripció gratuïta. 

Icono pdf Informació

 Podeu fer la preinscripció fent clic aquí

 

26/09/2018 | notícies

III Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

Actualment ens enfrontem a un greu problema com és el canvi climàtic. L’Acord de París s’està endarrerint pels desacords internacionals. La ciència reclama que s’actuï ja, abans d’arribar al punt del “no retorn”. Les sequeres del sud agreujaran les migracions massives –que ja s’estan produint- cap al nostres territoris i Europa en general, donant lloc a fortes tensions polítiques i de convivència. Però això és tan sol és una petita mostra de tot el que ens arribarà. ¿Què podem fer des de l’esfera pública i l’economia social? Aquesta jornada monogràfica, corresponent a la III Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, esta destinada totes les persones, entitats socials, institucions i empreses, interessades en conèixer els impactes del canvi climàtic, els principals actors en joc, i possibles respostes adaptatives a Barcelona i el Baix Llobregat, d’una forma ràpida, senzilla i eficient.
En només en un matí es podrà entendre clarament els principals elements i implicacions que comporta el canvi climàtic a casa nostra, de forma que les persones assistents puguin fer-se una composició unificada de tota la informació que els arriba ara de forma molt dispersa.

La jornada tindrà lloc a l’auditori de Can Calderón  (C. de Andorra, 64, Viladecans), el dijous, 27 de setembre, 2018 de 9.00h a 14.30h.

La participació i assistència està oberta a tothom (amb inscripció prèvia): Inscripció a la jornada

Es lliurarà certificat d’assistència a les persones que ho demanin (es demana al full d’inscripció).

Organitza: Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

Tècnic de contacte: Sara Mínguez (smi@molinsderei.cat)

24/09/2018 | notícies

2n Taller Presentacions impactants de l’empresa

El proper dia 2 d'octubre, la Regidoria d'Empresa organitza el segon taller de Presentacions impactants de l'empresa, adreçat a emprenedors i empreses de creació recent. Taller de 9 hores de durada, que es desenvolupa en dos sessions.

 

2N TALLER PRESENTACIONS  2018

 


Inscripció gratuïta. 

Icono pdf Informació

 Podeu fer la preinscripció fent clic aquí