25/10/2017 | notícies

Guilera SA acull la reunió del Comitè de normalització d’electrònica d'Automoció

NOTICIA GUILERA OCTUBRE 2017

El dia 25 d’octubre, Guilera va acollir la reunió del Comitè de Normalització d’Electrònica d'Automoció.

Guilera SA, indústria especialitzada en el disseny i fabricació d’electrònica per a l'automoció, va acollir a la seva fàbrica una nova reunió del Comitè Nacional d’Automoció UNE CTN26 SC1, relatiu a electricitat i electrònica d’automoció.

En el decurs de la reunió conjunta UNE (Associació Espanyola de Normalització) i d’ISO (Organització Internacional de Normalització), es varen analitzar les normes en desenvolupament relatives a ciberseguretat i de comunicació de dades a alta velocitat en vehicles, així com diverses normes relatives a components i sistemes electrònics en vehicles autònoms.

Van assistir a la reunió a la fàbrica de Molins de Rei Luz Smith, directora de la Unitat d'Enginyeria d’UNE; Enrique Gil, responsable de Reglamentació i Normalització a PSA Peugeot Citroën; Luis Manuel Torres, director d'arquitectura de sistemes de KDPOF; Oriol Sola, enginyer de seguretat de Silicon Gears, i els amfitrions: Carles Guilera, president de Guilera SA, i Christian Vega, enginyer de desenvolupament i normalització de Guilera. La resta de membres del Comitè van participar per via telemàtica a la reunió, entre els quals els responsables d’electrònica i de ciberseguretat  de  SEAT i del Grup VW .

 

03/11/2017 | notícies

Programa PICE per a empreses

El Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) de les Cambres de Comerç, és un programa dissenyat per atendre les necessitats com a empresa a l'hora de contractar empleats amb una formació, capacitació i qualificació professional d'acord amb el lloc a cobrir.

Els beneficis per l’empresa són:

  • La participació en un programa de millora social compromès amb l'ocupació i el futur dels joves del nostre país
  • Assessorament per a la millora del teu negoci
  • Joves qualificats professionalment i enfocats cap a l'empresa
  • Joves amb competències específiques en els llocs de treball de la teva empresa
  • Subvenció de 4.950 euros per contractes amb una durada mínima de sis mesos a temps complet, indefinits o temporals, a joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i que hagin finalitzat l'orientació vocacional del Pla de Capacitació (el contracte subvencionat ha d’estar formalitzat com a data màxima abans del dia 29 de desembre de 2017).

Per més informació fes clic aquí

03/11/2017 | notícies

Programa PICE per a emprenedors

El Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) de les Cambres de Comerç, és un programa dissenyat per atendre les necessitats com a empresa a l'hora de contractar empleats amb una formació, capacitació i qualificació professional d'acord amb el lloc a cobrir.

El programa PICE contempla una ajuda específica de 1.800€ per joves que inicien un projecte professional com a emprenedor i que siguin beneficiaris del sistema Nacional Garantia Juvenil i que hagin finalitzat l'orientació vocacional del Pla de Capacitació.

Per ser beneficiaris d’aquesta subvenció s’ha d’estar donat d’alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms durant un mínim de 12 mesos. L’alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms ha d’estar formalitzat com a data màxima abans del dia 29 de desembre de 2017.

Per més informació fes clic aquí