11/01/2019 | notícies

Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2019)

team-3393213 1920 

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat organitzem la segona  Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2019), en el marc de la  168a Fira de la Candelera de Molins de Rei,  que es celebrarà els dies 1, 2 i 3 de febrer de 2019 al passeig del Terraplè de Molins de Rei.
 
L’any passat més de 350.000  persones de Molins, de la comarca, de l’entorn metropolità i de tot Catalunya varen visitar la Fira de la Candelera.  Enguany, amb la incorporació de més activitats i d’aquesta segona Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei, s’espera poder superar aquest nombre de visitants.
 
La FESCMdR2019 vol acollir una representació de les empreses de l’Economia Social i Cooperativa (ESC) de la comarca del Baix Llobregat en un estand de 24 m2,  per donar a conèixer als visitants aquest model empresarial i oferir solucions en tots els àmbits de la societat: l’educació, l’energia, l’habitatge,  les comunicacions,  el finançament, etc...  i a més conèixer l’impacte de la transformació digital en les cooperatives.
 
La FESCMdR2019  és una fira adreçada al públic general, on es vol donar visibilitat a una nova manera de treballar i consumir.
 
La FESCMdR2019 és un espai de relació i cooperació d’ESC de la comarca.

La FESCMdR2019 ofereix a les cooperatives del Baix Llobregat un espai d’exposició durant tota la Fira i d’informació en determinades franges horàries per donar a conèixer els seus productes i serveis.

La FESCMdR2019 s’emmarca en el Programa d’actuació cofinançat per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat de la Generalitat de Catalunya. 

Per participar-hi, cal fer la inscripció de sol·licitud de participació fent clic aquí. El termini per enviar-la omplerta és fins al dia 28 de gener de 2019 i, abans del 30 de gener de 2019, us comunicarem si la vostra cooperativa ha estat seleccionada per a participar a la segona Fira de l’Economia social i Cooperativa a Molins de Rei.

Per a més informació podeu trucar al 93 668 48 12 (Sra. Sara Mínguez).  

09/01/2019 | notícies

Business Networking Event (BNE): Trobada Simultànea d'empreses

BNE 2019

Crear una xarxa de contactes és una inversió d’alta rendibilitat per a les empreses i autònoms que, a més de possibles clients, també pot ser de proveïdors, socis potencials, inversors, assessors o altres emprenedors amb qui intercanviar consells o altres contactes.

En aquest context, l’Ajuntament de Molins de Rei en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), vol contribuir al creixement de les empreses consolidades i de nova creació del territori. Així,  un any més, coincidint amb la Fira de la Calendera, organitza el Business Networking Event (BNE): Trobada simultànea d’empreses que tindrà lloc el 28 de gener a les 16 h, a l’Hotel Ibis (Av. De Caldes, 60. Molins de Rei).

Enguany, conscients dels beneficis competitius que les tecnologies de la Indústria 4.0 poden aportar a les empreses de qualsevol mida i sector, el BNE incorporarà un grup de networking específic de consultors, fabricants i empreses especialitzades en aquestes tecnologies o interessades en incorporar-les.

En el cas de que la vostra empresa sigui seleccionada per participar en el BNE, podreu trobar-vos amb empreses amb casuístiques similars a la vostra i, a través d’una dinàmica rotativa, presentar la vostra activitat, conèixer possibles partners i identificar noves oportunitats de negoci. En finalitzar l’acte us lliurarem una llista amb els contactes de totes les empreses participants que prèviament ens hauran autoritzar a fer-ho.

Sessió gratuïta prèvia inscripció.

Inscripcions en el següent enllaç o trucant al 93 680 02 97

Us podeu inscriure fins el dia 23 de gener de 2019. Us comunicarem si la vostra empresa ha estat seleccionada per a participar abans del dia  26 de gener