17/10/2017 | notícies

3r Taller Anàlisi i viabilitat econòmica del projecte empresarial i altres consideracions fiscals

El proper dia 24 d'octubre, la Regidoria d'Empresa inicia el tercer taller de l'anàlisi i viabilitat econòmica del projecte empresarial i altres consideracions fiscals, adreçat a emprenedors i empreses de recent creació. Taller de 12 hores de durada, que es desenvolupa en tres sessions.

Inscripció gratuïta.

3r Taller fiscal 2017

Icono pdf Informació

Podeu fer la preinscripció fent clic aquí

07/08/2017 | notícies

Subvencions, en espècie de cessió de bicicletes, a empreses de l'àmbit metropolità

Primera convocatòria de subvencions, en espècie de cessió de bicicletes, del programa BICIEMPRESA.

L'objectiu de la subvenció és facilitar el traspàs de desplaçaments quotidians en vehicle privat a la bicicleta o a la bicicleta i el transport públic (desplaçaments intermodals). La iniciativa també promou indirectament el servei Bicibox d'aparcament segur, en bona part disponible al costat d'estacions ferroviàries (estacions de RENFE, FGC, metro, tramvia).

L'AMB destinarà a aquesta convocatòria la quantitat de 160.000 euros. Les bicicletes elèctriques subvencionables seran tipus bicicleta elèctrica urbana, amb assistència a la pedalada i un equipament estàndard.

Podran ser beneficiaris d'aquesta subvenció les persones jurídiques públiques o privades que tinguin un centre de treball en un o més d'un dels 36 municipis de l'AMB.

L'usuari de la bicicleta serà un treballador de l'empresa, tant per a desplaçaments in itinere (entre la seva residència i el centre de treball), com també per a desplaçaments en missió (serveis o gestions que formen part de l'activitat econòmica).

L'AMB fixa un termini màxim de presentació de sol·licituds de subvenció a aquesta convocatòria que anirà fins el 31 d'octubre de 2017.

Es podrà sol·licitar una subvenció en espècie corresponent a la cessió temporal durant 6 mesos d'un màxim de 5 bicicletes (elèctriques o mecàniques, de passeig o plegables) per cada empresa sol·licitant.

Icono pdf  Més informació

09/10/2017 | notícies

2n Taller Intel·ligència emocional enfocada a resultats de l'empresa

El proper dia 16 d'octubre, la Regidoria d'Empresa organitza el segon taller de Intel·ligència emocional enfocada a resultats de l'empresa, adreçat a emprenedors i empreses de creació recent. Taller de 9 hores de durada, que es desenvolupa en dos sessions.

2n Taller intelligncia emocional 2017

Inscripció gratuïta. 

Icono pdf Informació

 Podeu fer la preinscripció fent clic aquí