20/12/2018 | notícies

14 edició del Dia de l'Emprenedor a Molins de Rei

14 DIA EMPRENEDOR 2018

El passat 18 de desembre es va dur a terme la 14a edició del Dia de l’Emprenedor a l’Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei i en el que hi van participar més de 200 alumnes. L’acte es fa en el marc del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya , rep el suport de la Diputació de Barcelona i la Universitat Polítecnica de Catalunya. El seu objectiu principal és incentivar i desenvolupar l’esperit emprenedor dels joves mitjançant la presentació d’idees innovadores.

Hi van participar els instituts Lluís de Requesens i Bernat el Ferrer, de Molins de Rei; el Gabriela Mistral i els Salesians de Sant Vicenç dels Horts; l’Institut Pallejà, de Pallejà i l’Institut Corbera, de Corbera de Llobregat. Per preparar-lo, els alumnes van haver de crear i presentar una idea empresarial innovadora que un jurat va valorar posteriorment. La idea guanyadora d’aquesta edició va ser el projecte “The Purple Button”, de l’Institut Corbera. Es tracta d’una aplicació informàtica adreçada a reduir el nombre d'agressions sexuals i conductes sexistes contra les dones.Per aquest projecte, l’Institut Corbera s’ha emportat un premi de 500€.

Una altra de les activitats que es van fer va ser el Concurs d’Emprenedors, un qüestionari de 15 preguntes basadesen la conferència “Emprendre: els errors a evitar que no trobaràs als llibres”. El centre guanyador va ser l’Institut IES Salesians i va rebre un premi de 500€.

Durant l’acte, a més, es van fer diferents ponències i xerrades de joves emprenedors que formen part de la Jove Cambra Internacional. Es tracta d’una associació no governamental on joves d’arreu del món desenvolupen activitats directives a través del treball en projectes per a la comunitat.

04/12/2018 | notícies

Posicionar-se amb èxit als mercats internacionals

LOGO ASSESSORAMENT INTERNACIONAL 13 12 2018

La internacionalització és un dels eixos estratègics de l’economia i actualment una de les principals vies de creixement per a les empreses. El proper 13 de desembre durant la sessió Posicionar-se amb èxit als mercats internacionals es donarà resposta a les següents preguntes: puc sortir a l’exterior? Per on començo? Qui em pot ajudar?

En aquesta sessió es tractarà des d’una vessant dinàmica i participativa els aspectes fonamentals que cal considerar a l’hora d’accedir als mercats internacionals i localitzar noms de potencials clients, tractant aspectes com el negoci internacional més enllà de l’exportació, el pla de negoci internacional: què, qui, on, com, quan, quant, la selecció de mercats en funció de l’empresa, la localització de potencial clientela als mercats internacionals, la internacionalització inversa en productes i serveis, la comunicació internacional i les eines i programes de suport de la Cambra de Barcelona amb exemples pràctics.

L’acte anirà a càrrec de Marc Prat, tècnic d’Iniciació al Negoci Internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona.

A més, si posteriorment el mateix dia voleu tenir un assessorament personalitzat amb un tècnic de comerç internacional per resoldre dubtes, empleneu la casella corresponent en l’enllaç on heu de fer la inscripció

L’acte tindrà lloc de 9.30 a 11 hores a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal, c. Rafael de Casanova, 30. Molins de Rei.

Sessió gratuïta prèvia inscripció

Informació i inscripcions, en el següent enllaç o al telèfon 93 680 02 97

26/11/2018 | notícies

3r Taller Crea la teva imatge de marca 2018

El proper dia 3 de desembre, la Regidoria d'Empresa organitza el tercer taller Crea la teva imatge de marca, adreçat a emprenedors i empreses de creació recent. Taller de 9 hores de durada, que es desenvolupa en dos sessions.

 

 3r Taller crea la teva imatge de logo  2018 

 


Inscripció gratuïta. 

Icono pdf Informació

 Podeu fer la preinscripció fent clic aquí