02/07/2018 | notícies

Subvenció a la compra de bicicleta elèctrica 2018


S'ha obert la convocatòria per promoure la mobilitat sostenible fomentant l'ús de la bicicleta elèctrica i subvencionant la compra de bicicletes elèctriques.

La subvenció va dirigida a persones físiques que resideixin en qualsevol dels 36 municipis de l’AMB i persones jurídiques públiques o privades, que tinguin un centre de treball en un municipi de l’ AMB.

Les persones físiques només podran accedir a una sola compra subvencionada d'una bicicleta elèctrica. Les persones jurídiques podran accedir a una compra subvencionada màxima de 5 bicicletes elèctriques, amb independència del nombre de centres de treball en els municipis de l’AMB.

Les bicicletes elèctriques subvencionables seran tipus bicicleta elèctrica urbana, de pedaleig assistit i un equipament estàndard.

Els beneficiaris hauran de dirigir-se a una entitat col·laboradora on hauran d'emplenar una sol·licitud de subvenció. Fent clic aquí obtindreu el detall de totes les entitats col·laboradores on podreu fer-ho.

Per a aquesta convocatòria, l’AMB concedirà una subvenció fixa de 250 € per la compra d'una bicicleta elèctrica. El preu màxim de venda al públic d'una bicicleta elèctrica que opti a aquesta subvenció serà d'1.350 € (IVA inclòs, i abans d'aplicar la subvenció).

El termini de sol·licituds serà fins al 31 de desembre de 2018 o fins que s’exhaureixi el crèdit.

Per qualsevol aclariment podeu trucanr al 93.680.02.97 de 8h a 15h o bé mitjançant l’adreça electrònica empresa@molinsderei.cat01/06/2018 | notícies

Premi Ateneu Cooperatiu 2018

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, com a entitat coordinadora de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, ha obert la convocatòria del Premi Ateneu Cooperatiu 2018. En la seva primera edició, aquests premis volen fomentar l’Economia Social i cooperativa i la cultura emprenedora del territori amb un reconeixement a aquelles iniciatives i projectes cooperatius de recent creació i que es troben en fase de consolidació i creixement.

La convocatòria per presentar les candidatures és del dia 8 de maig i fins el proper 31 de juliol.

Els Premis Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018 estan adreçats a empreses que ja s’han posat en marxa, constituïdes com a cooperatives de qualsevol tipologia, amb seu social a qualsevol municipi del Baix Llobregat, i que s’hagin constituït entre l’1 de gener de 2013 i el 15 d’octubre de 2017.

El certamen premiarà amb 1500€ i 1000€ respectivament a les dues cooperatives els projectes de les quals que obtinguin la valoració més alta per part del jurat en funció dels diferents criteris valoratius en àmbits com l’emprenedoria, la innovació, la sostenibilitat, l’estratègia, la intercooperació i altres aspectes socials vinculats amb la igualtat i la transparència.

Els interessats poden trobar les bases del Premi i la documentació necessària per participar en l’apartat del Premi de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018 de la web.

Per a més informació podeu consultar: http://ateneucoopbll.cat/premi-ateneu-cooperatiu-del-baix-llobregat/

24/05/2018 | notícies

I Jornada Indústria 4.0: el repte de la transformació digital

SAVE THE DATE I JORNADA INDSTRIA 4.0 2018

La transformació digital i la indústria 4.0 són conceptes que les petites i mitjanes empreses sovint veuen com quelcom molt llunyà, només a l’abast de les grans corporacions. No obstant això, tenint en compte els beneficis competitius que les tecnologies de la Indústria 4.0 poden aportar, veurem que ambdós conceptes són d’aplicació en empreses de qualsevol mida i sector.

L’objectiu d’aquesta jornada, que conduirà Xavier Grasset, periodista i presentador del programa Més 324, és analitzar la transformació digital des del punt de vista de la petita i mitjana empresa a partir de l’experiència de fabricants, consultors i empreses que ja han incorporat les tecnologies de la indústria 4.0 a les seves organitzacions.

Avanç del programa

Fes la inscripció a la jornada fent clic aquí