02/05/2018 | notícies

1r Taller Crea la teva imatge de marca 2018

El proper dia 8 de maig, la Regidoria d'Empresa organitza el primer taller Crea la teva imatge de marca, adreçat a emprenedors i empreses de creació recent. Taller de 9 hores de durada, que es desenvolupa en dos sessions.

 

 1R TALLER CREA LA TEVA IMATGE DE MARCA 2018

 

 


Inscripció gratuïta. 

Icono pdf Informació

 Podeu fer la preinscripció fent clic aquí

11/04/2018 | notícies

7ª Edició del programa Accelera el Creixement

3 Edici accelera el creixement

Desprès de l’èxit de les sis edicions anteriors, s'ha obert la setena edició del programa Accelera el Creixement per donar suport a 50 empreses més de la demarcació de Barcelona amb alt potencial de creixement.

L’objectiu del programa és millorar la competitivitat del teixit empresarial de les comarques barcelonines i crear ocupació. És per això que l’Ajuntament de Molins de Rei participa en aquest programa, per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar i siguin de les 50 empreses seleccionades per participar.

El perfil d’empreses que es pot beneficiar són pimes amb almenys tres treballadors, trajectòria empresarial igual o superior als cinc anys de vida, amb la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat d'invertir en el propi creixement.

El termini perquè les empreses optin a ser una de les empreses participants d’aquest programa s'ha ampliat fins el proper 4 de juny de 2018.

Per més informació del programa, podeu consultar en el següent enllaç http://www.acceleraelcreixement.com/

Full inscripció

Díptic programa

Video promocional

 

13/04/2018 | notícies

1r Taller Anàlisi i viabilitat econòmica del projecte empresarial

El proper dia 19 d'abril, la Regidoria d'Empresa inicia el primer taller de l'anàlisi i viabilitat econòmica del projecte empresarial, adreçat a emprenedors i empreses de recent creació. Taller de 12 hores de durada, que es desenvolupa en tres sessions.

Inscripció gratuïta.

1r Taller fiscalitat 2018

Icono pdf Informació

Podeu fer la preinscripció fent clic aquí