05/07/2013 | notícies

Prezi [presentacions atractives] i altres eines 2.0.

Prezi [presentacions atractives] i altres eines 2.0. El dia 18 de juliol de 2013 a les 9:30 hores , tindrà lloc una conferència sobre “Prezi presentacions atractives i altres eines 2.0" a càrrec de la Sra. Marta Aguiló, dissenyadora web i gràfica,experta en presentacions corporatives i eines 2.0.

Informació

21/06/2013 | notícies

Formació per a empreses (1r semestre)

Formació per a empreses (1r semestre)El passat dia 18 i 20 de juny respectivament, van finalitzar els dos cursos (Gestió administrativa, comptable i tributària a l'empresa i Entens el teu client? Habilitats comunicatives), que s’estaven realitzat a Molins de Rei en el marc del nou programa de formació per a empreses del Baix LLobregat impulsat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, el Servei Català d’Ocupació i els Ajuntaments de Cornellà del Llobregat, el Prat del Llobregat, de Sant Feliu de Llobregat, de Castelldefels, d’Esplugues, de Gavà, de Sant Andreu de la Barca, de Sant Vicenç del Horts, de Martorell, de Sant Joan Despí, de Viladecans, d’Esplugues del Llobregat, d’Olesa de Montserrat i de Molins de Rei. Encara esteu a temps, cliqueu aquí i veureu quins cursos tenen les inscripcions obertes.

21/06/2013 | notícies

D'on obtenir finançament per a l'empresa: solucions i estratègies

D'on obtenir finançament per a l'empresa: solucions i estratègiesEl passat dia 24 de maig de 2013 a les 9:00 hores , va tenir lloc la Sessió Informativa Empresarial "D'on obtenir finançament per a l'empresa: solucions i estratègies" a càrrec del Sr. Xavier Montoliu, expert en finançament empresarial de la banca pública, soci fundador de XMConsultoria i director de finançament empresarial per als clients de BDO a Catalunya. Va explicar les vies de finançament públiques, privades i alternatives actuals al finançament bancari tradicional que existeixen en el mercat nacional. Aquesta sessió és va gravar i la teniu disponible aquí.