04/12/2013 | notícies

Molins de Rei prestarà serveis per potenciar el cooperativisme

Molins de Rei prestarà serveis per potenciar el cooperativismeEl dia 2 de desembre va tenir lloc la signatura del conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Molins de Rei i COOP 57, per la prestació de serveis destinats a la potenciació del cooperativisme.

Des del Servei de Creació d’Empreses de l’Ajuntament de Molins de Rei es sensibilitzarà envers el cooperativisme en les sessions informatives del Servei, i en els seminaris de generació d’idees de negoci, i s’assessorarà en el pla d’empresa. 
S’oferiran els serveis financers de COOP 57 als emprenedors que vulguin crear una cooperativa, i s'adreçarà als emprenedors i entitats d’economia social de la vila que tenen necessitats de  finançament .

Per més informació sobre Coop57 a la web: www.coop57.coop

18/12/2012 | notícies

7è _ Business Networking Event. (BNE)

7è _ Business Networking Event. (BNE)Amb l’objectiu de fomentar el creixement de les empreses del territori, des de l’Ajuntament de Molins de Rei, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona delegació Baix Llobregat i la Jove Cambra Internacional de Barcelona, tornem a convocar la Trobada Simultània d’empreses, el Business Networking Event (BNE), que es desenvoluparà al Hotel Ibis de Molins de Rei. EL BNE es farà el proper dimecres 30 de gener de 2013, a les 16 h, a la Sala de Reunions Margarida Xirgu de l’Hotel Ibis de Molins de Rei (avinguda de Caldes,60).

Informació

06/02/2012 | notícies

La importància de les fires en aquests moments

La importància de les fires en aquests moments El 2 de febrer els empresaris i emprenedors van omplir la Sala Margarida Xirgú per escoltar la conferència del Sr. Enric Lacalle, sobre la importàcia de les fires en aquests moments.