19/06/2012 | notícies

Les Lleis Òmnibus al teu abast: beneficis a l'empresa.

Les Lleis Òmnibus al teu abast: beneficis a l'empresa.El 18 de juny es va dur a terme, a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal. La sessió informativa empresarial "Lleis Òmnibus al teu abast: beneficis a l'empresa.", a càrrec del Sr. Salvador Jorba, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona. Promoguda per l'Àrea de Desenvolupament i Promoció Estratègica Local de l'Ajuntament de Molins de Rei.

05/02/2012 | notícies

Guanyadors dels premis de la 4ª Fira Industrial

Guanyadors dels premis de la 4ª Fira IndustrialEl dia 3 de febrer va començar la 4a. Fira Industrial en el marc de la 161a Fira de la Candelera. En el passeig del Terraplè, cantonada carrer del Molí, hi ha un espai destinat al teixit industrial de Molins de Rei. Es van dur a terme diferents activitats, entre les que es destaquen els premis que es van donar a tots els visitants que van participar, nits d'hotel, sopars, dinars, etc

23/11/2012 | notícies

8ª Edició Dia de l'emprenedor

8ª Edició Dia de l'emprenedorEl 22 de novembre es va celebrar la 8a edició del Dia de l’emprenedor al pavelló de l’institut Bernat El Ferrer de Molins de Rei.