16/10/2013 | notícies

Direcció estratègica i gestió de l'equip humà per competències

Direcció estratègica i gestió de l'equip humà per competènciesFormació que té per objectius - Identificar els factors de viabilitat per a la consolidació i creixement d’una organització, en un nou paradigma. - Definir mesures correctores a les barreres que afecten a la viabilitat d’una organització en el context actual, prenent com a element clau el desenvolupament competencial. - Oferir una metodologia i unes eines per formular i implementar una direcció estratègica en clau de competències. - Identificar el tipus d’ arquitectura organitzativa que permet implementar una direcció estratègica en clau de competències de manera òptima. - Mostrar un model de gestió que faciliti el desenvolupament competencial de tot l'equip humà d'una organització. - Aprofitar les sinèrgies positives que es creen del treball en xarxa, cercant la cooperació entre els diferents agents de l’entorn. Perfil dels participants Empresaris/es i/o directius/ves amb capacitat de decisió sobre la incorporació de canvis estratègics en les seves corresponents organitzacions i empreses Horari: 5, 12, 14 i 19 de novembre de 9:30 a 13:30h Més informació

19/10/2012 | notícies

Fonts de finançament alternatiu per a les empreses

El dia 25 d'octubre de 2012 a les 9:00 hores , tindrà lloc la propera sessió informativa empresarial "Fonts de finançament alternatiu per a les empreses" a càrrec del Sr. Vicenç Bombardó, vicepresident de Secot.

Informació

25/10/2012 | notícies

Sessió Informativa Empresarial: Fonts de finançament alternatiu per a les empreses

Sessió Informativa Empresarial: Fonts de finançament alternatiu per a les empresesÈxit de participació i interès per la temàtica de la Sessió Informativa Empresarial que es va dur a terme el 25 d'octubre, a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal sobre “Fonts de finançament alternatiu a les empreses", a càrrec del Sr. Vicenç Bombardó, vicepresident de Secot.

Informació