04/05/2012 | notícies

Sessió interactiva: e-commerce. La venda on-line, una nova oportunitat per al comerciant.

Sessió interactiva: e-commerce. La venda on-line, una nova oportunitat per al comerciant.El passat 26 d’abril de 2012, a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal de Molins de Rei, es va celebrar la sessió interactiva “e-commerce. La venda on-line, una nova oportunitat per al comerciant”, a càrrec del Sr. Lluís Serra, president de la Unió de Botiguers de Montmeló i propietari d’un comerç de ferreteria i de BricMania.com, pàgina dedicada a la venda en línia des de l’any 2003. Aquesta sessió interactiva va ser organitzada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) de la Generalitat de Catalunya, amb la col•laboració de la Unió de Botiguers de Molins de Rei (BotMol) i el Departament de Fira, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Molins de Rei, i estava adreçada a aquells comerciants amb establiment comercial que busquen la manera d’apropar-se al consumidor mitjançant la botiga virtual. Aquesta jornada va comptar amb la presència de més de 43 comerciants on més de la meitat dels assistents eren comerciants de Molins de Rei.

19/06/2012 | notícies

Les Lleis Òmnibus al teu abast: beneficis a l'empresa.

Les Lleis Òmnibus al teu abast: beneficis a l'empresa.El 18 de juny es va dur a terme, a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal. La sessió informativa empresarial "Lleis Òmnibus al teu abast: beneficis a l'empresa.", a càrrec del Sr. Salvador Jorba, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona. Promoguda per l'Àrea de Desenvolupament i Promoció Estratègica Local de l'Ajuntament de Molins de Rei.

05/02/2012 | notícies

Guanyadors dels premis de la 4ª Fira Industrial

Guanyadors dels premis de la 4ª Fira IndustrialEl dia 3 de febrer va començar la 4a. Fira Industrial en el marc de la 161a Fira de la Candelera. En el passeig del Terraplè, cantonada carrer del Molí, hi ha un espai destinat al teixit industrial de Molins de Rei. Es van dur a terme diferents activitats, entre les que es destaquen els premis que es van donar a tots els visitants que van participar, nits d'hotel, sopars, dinars, etc