29/10/2013 | notícies

Dìnàmiques per a la Capacitació Empresarial - La fòrmula de l'èxit

Dìnàmiques per a la Capacitació Empresarial - La fòrmula de l'èxitEl dia 28 d'octubre es va presentar el projecte Capacitació Empresarial que té per objectiu la capacitació emocional i empresarial en la fase de recent creació de l’empresa, per dominar des del principi els coneixements i les habilitats en àrees clau de la gestió empresarial i poder convertir les empreses en projectes exitosos que creixen i es consoliden. Les empreses seleccionades participaran en jornades de treball per a la capacitació empresarial i sessions personalitzades de coaching. La Sra. Susanna Artó, consultora especialista en la gestió del canvi empresarial, docent i coach en habilitats directives, va realitzar la ponència“La fórmula de l'èxit".

04/11/2013 | notícies

Formació per a empreses

Formació per a empresesEl passat dia 11 i 19 de novembre respectivament, van finalitzar els dos cursos (Presentacions interactives amb Prezi i Direcció estratègica i Gestió de l'equip humà per competències), que s’estaven realitzat a Molins de Rei en el marc del programa de formació per a empreses del Baix LLobregat impulsat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, el Servei Català d’Ocupació i els Ajuntaments de Cornellà del Llobregat, el Prat del Llobregat, de Sant Feliu de Llobregat, de Castelldefels, d’Esplugues, de Gavà, de Sant Andreu de la Barca, de Sant Vicenç del Horts, de Martorell, de Sant Joan Despí, de Viladecans, d’Esplugues del Llobregat, d’Olesa de Montserrat i de Molins de Rei. El programa de formació per empreses estava destinat per a aquelles empreses i emprenedors/es del Baix Llobregat que volien augmentar la seva competitivitat i millorar les seves competències en l'àmbit empresarial.

28/10/2013 | notícies

Començar a vendre a l'exterior sense por i anar als mercats internacionals amb seguretat

Començar a vendre a l'exterior sense por i anar als mercats internacionals amb seguretatEl dia 25 d’octubre va tenir lloc la conferència “ Començar a vendre a l'exterior sense por i anar als mercats internacionals amb seguretat " a càrrec de la Sra. Elisabet Coll-Vinent, directora del Departament Internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Informació