Molins de Rei és una vila referent de l’emprenedoria a la comarca del Baix Llobregat i pel seu centre comercial a cel  obert. “Molins de Rei Centre de Comerç” compta amb prop de 800 establiments comercials i de serveis, als quals  vénen a comprar consumidors de les poblacions de l’entorn.

Molins de Rei també disposa de dos polígons industrials, El Pla i Riera del Molí, que són estratègics per la seva  ubicació, a prop del port i l’aeroport, i pel potencial de creixement que ofereixen a les empreses. De fet, hi ha un  percentatge rellevant de companyies residents en aquests polígons que han estat capaces d’aprofitar les  oportunitats de l’actual conjuntura econòmica mitjançant la recerca de nous mercats i/o d’activitats R+D+I.

 En aquest entorn afavoridor per al creixement de les empreses, l’Ajuntament continua impulsant i prioritzant noves  accions que contribueixin a la reactivació econòmica de Molins de Rei, a la creació de llocs de treball i a la cohesió  social.

Com a alcalde de Molins de Rei, és una enorme satisfacció poder anunciar-vos que hem renovat el conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona i Cecot per continuar oferint el servei Reempresa fins el 2020. Es tracta d’un servei que cerca evitar el tancament d’empreses per manca de relleu directiu i gerencial, i donar noves oportunitats als reemprenedors que prefereixen continuar un projecte ja encetat que no començar-ne un des de zero.

 Foto Alcalde

Joan Ramon Casals

Alcalde

Punts d'atenció:

Ajutament de Molins de Rei - Centre de Serveis a les empreses Joan N. García Nieto, C/ Francesc Layret, 15 Molins de Rei. Tel: 936684812

Oficina d'Atenció a les empreses, Pla. del Mercat, 5-6 Molins de Rei Tel: 936800370

www.espaiempresa.cat

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web Reempresa