Actualitat a espai empresa

Acte d’inici de la 12a edició del Programa Accelera el Creixement de la Diputació de Barcelona

Noticia publicada el 2 d'octubre de 2023

El dijous 28 de setembre a les 17h va ser l’acte d’inici de la 12a edició del Programa Accelera el Creixement de la Diputació de Barcelona, al Paranimf de l'Escola Industrial (Comte d'Urgell, 187). Prèviament a l'acte, a les 16h,  es va fer una visita guiada per conèixer La Industrial. Va participar a l’acte l’empresa molinenca MYTEL CREACIONES S.L, ubicada al polígon El Pla, carrer Miquel Torelló i Pagès 29. Activitat: manipulació i muntatge de components per automoció i altres sectors. Més informació: www.mytel.es Recordar en que consisteix el Programa i antecedents: Programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement i (...).

+ Ampliar informació


I Concurs de Fotografia – Polígons d’Activitat Econòmica de Catalunya

Noticia publicada el 4 d'agost de 2023

Des de la UPIC, Unió de Polígons Industrials de Catalunya impulsen el concurs que intenta plasmar a través de les fotografies, una mirada d’uns espais dels quals sovint n’ obviem la seva existència i que val la pena descobrir. Al II Fòrum de Polígons d’Activitat Econòmica de Catalunya   es descobriran les millors fotografies que s'enviï al concurs. Es poden enviar un màxim de 10 fotografies per persona amb el nom del municipi d’on són i que encaixarem dins d’una de les 4 categories del Concurs (Arquitectura, Humanització, Patrimoni i Sostenibilitat). El termini per presentar les fotografies restarà obert fins el 8 (...).

+ Ampliar informació


Emprenedoria juvenil: t’ajundem a crear la teva empresa

Noticia publicada el 31 de juliol de 2023

Vols crear el teu propi lloc de treball a travès de l'autoocupació? Tens una idea de negoci, però no saps per on començar? Necessites suport econòmic per al teu projecte? Vols accedir a subvencions? Servei de Creació d'Empresa Ajuntament de Molins de Rei, t'ajudem a fer el teu projecte realitat i a formar part d'una comunitat de joves emprenedors com tu. Inscripcions i informació a : empresa@molinsderei.cat o fent clic aquí  

+ Ampliar informació


Molins de Rei té la taxa de supervivència d’empreses més alta per 9è any consecutiu

Noticia publicada el 30 de juny de 2023

El centre local de serveis a les empreses de Molins de Rei encapçala el rànquing de la taxa de supervivència de les empreses que van rebre assessorament de l’Ajuntament l’any 2019, amb una xifra del 85,8% L’Ajuntament de Molins de Rei rep el suport del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona, que dona suport a un centenar de centres locals de serveis a les empreses de tota la província. Aquest projecte es va iniciar fa nou anys i l’Ajuntament de Molins de Rei n’ha format part des d’un inici. Cada any, la Diputació de Barcelona elabora un informe que amb l’objectiu (...).

+ Ampliar informació


Acte de reconeixement a l’excel·lència educativa 2023

Noticia publicada el 23 de juny de 2023

L’Ajuntament de Molins de Rei reconeix l’esforç i la dedicació a l’estudi de 29 alumnes que finalitzen el Batxillerat i Cicles Formatius als centres educatius de la vila Aquest dijous, 22 de juny, s’ha dut a terme l’acte de reconeixement a l’esforç i a l’excel·lència educativa de l’alumnat que ha finalitzat Batxillerat i Cicles formatius de Grau Mitjà i Superior a Molins de Rei. En total, 29 alumnes de l’IES Bernat el Ferrer, l’IES Lluís de Requesens i el Col·legi Virolai, a proposta de cada centre, han rebut el reconeixement pel seu esforç i dedicació a l’estudi, així com per la seva trajectòria personal, ja (...).

+ Ampliar informació


Atorgament de subvencions a Molins Comerç i a l’Associació de Venedors del Mercat

Noticia publicada el 20 de juny de 2023

L’Ajuntament de Molins de Rei ha atorgat, un any més, una subvenció anual a Molins Comerç i a l’Associació de Venedors del Mercat Municipal de Molins de Rei, amb l’objectiu d’una banda de fomentar el consum de proximitat i de qualitat i el producte fresc que ofereixen els comerços de la vila i els concessionaris del Mercat Municipal, locomotora comercial de Molins Centre de Comerç, i d’altre contribuir al creixement del comerç de la vila i, en conseqüència dels llocs de treball del sector. Aquesta subvenció es concreta amb un conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Molins de Rei i cadascuna de les dues (...).

+ Ampliar informació


Buy now